Nieuwsbericht

27sep Stadswandelen op de Dag

Altijd al willen weten wat er nog over is van de Westerhaven? Meer horen over de geschiedenis van Joden in Groningen? Nieuwsgierig naar het academisch verleden van Groningen en studentenleven van weleer? Dit en meer hoort u bij verschillende stadswandelingen onder begeleiding van een gids.

Voor deelname aan deze wandelingen dient u zich van tevoren op te geven.
Deze wandelingen zijn volgeboekt.

De stadswandeling Westerhavenbuurt gaat helaas niet door wegens ziekte van de gids. We proberen de wandeling alsnog aan te bieden op een andere datum. Had u zich hiervoor opgegeven? Geef dan uw e-mailadres door aan dgg@groningerarchieven.nl. We houden u dan op de hoogte.

Westerhaven, Groningen, 1929. Foto collectie RHC Groninger Archieven (1785-2501) Westerhaven, Groningen, 1929. Foto collectie RHC Groninger Archieven (1785-2501)

Daarnaast vertrekt er elk half uur een wandeling langs markante locaties rondom de Groninger Archieven. Een gids introduceert het gebruik van De Verhalen van Groningen app, die historische afbeeldingen en oude foto’s toont in het straatbeeld van vandaag en automatisch laat zien welke interessante locaties in de buurt zijn.

Emmasingel, Groningen, 1925-1935. Foto collectie RHC Groninger Archieven (1785-6597) Emmasingel, Groningen, 1925-1935. Foto collectie RHC Groninger Archieven (1785-6597)

Terug naar nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Stadswandeling Joodse huizen

Stadswandeling Joodse huizen

Stadswandeling Academisch verleden van Groningen

Stadswandeling Academisch verleden van Groningen

Stadswandeling Westerhavenbuurt

Stadswandeling Westerhavenbuurt

Wandeling met De Verhalen van Groningen app

Wandeling met De Verhalen van Groningen app