Reserveren voor bijzondere activiteiten

Tijdens de Dag van de Groninger Geschiedenis kun je onder begeleiding van een gids een gratis stadswandeling maken. Er zijn verschillende wandelingen langs bijzondere locaties uit de Groninger Geschiedenis. Tijdens de eerdere wandeledities kwamen bezoekers meer te weten over de Westerhaven, het universiteitsverleden en over de geschiedenis van Joden in Groningen.  Voor de stadswandelingen dien je van te voren kaarten te reserveren.

Naast stadswandelingen zijn er tijdens de Dag van de Groninger Geschiedenis nog meer bijzondere activiteiten waarvoor je van te voren kaarten kunt reserveren. Zo zijn er rondleidingen door de depots van de Groninger Archieven, kinderactiviteiten, speciale optredens en voorstellingen. Binnenkort is hier meer te lezen over deze bijzondere activiteiten tijdens de 31ste editie van de Dag van de Groninger Geschiedenis.

Hierbij geldt het volgende:

  • Kaarten voor de activiteiten zijn gratis.
  • Maximaal 2 kaarten per activiteit per persoon.
  • Meer informatie over het reserveren van kaarten voor de bijzondere activiteiten volgt!
  • Kaarten kunnen opgehaald worden op de Dag van de Groninger Geschiedenis uiterlijk 30 minuten voor de aanvangstijd van de activiteit. Kaarten die dan niet zijn opgehaald, worden opnieuw uitgegeven.